Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stresszoldó hosszú hétvége képes leírás - Hosszú hétvége.tlap.hu
részletek »

Stresszoldó hosszú hétvége - Hosszú hétvége.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hosszuhetvege.tlap.hu » Stresszoldó hosszú hétvége
Keresés
Találatok száma - 6 db
Furmint Vinotéka

Furmint Vinotéka

A Furmint Vinotéka a bimbózó borturizmus terméke. 1997 tavaszán Tokaj-hegyalján az idelátogató turisták 1-1 pincészet boraival ismerkedhettek meg, mivel egyetlen kereskedelmi üzlet vagy vendéglátó hely sem vállalkozott arra, hogy az akkor viszonylag szűkös palackozott Tokaji borkínálatot megjelenítse.

Hungest Hotel Helios

Hungest Hotel Helios

2011-ben másodjára tették külön mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, ismertség, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Magyar Brands Bizottság döntése (reputáció és identitás) alapján a Hunguest Hotels igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a Top100 fogyasztói márka egyike legyen.

Korona Hotel

Korona Hotel

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökkori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló

Ön igenis megteheti, amit a főnöke is megtehet. Elmehet egy felüdítő hétvégi wellness pihenésre, s feltöltheti energia készleteit. Minden további nélkül kényeztetheti magát hétvégi wellness szolgáltatásokkal, s közben aktívan kapcsolódhat ki. Úgy végezhet testmozgást, hogy azt nagyon fogja élvezni, kiszakadhat a televízió bűvöletéből. Furcsa, de járhat gyalog, nem csak autóval. Megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor stressz nélkül tölti a napjait.

Nádas Pihenőpark és Fogadó horgásztava

Nádas Pihenőpark és Fogadó horgásztava

A horgászat szerelmese, és szeretne néhány napot pihenéssel tölteni? A Nádas Pihenőpark és Fogadó horgásztava gazdag halállománnyal várja Önt. A horgásztavak Pest megye területén számos verseny helyszínei, a Nádas Pihenőpark tavai kiváló helyszínt biztosítanak a hasonló eseményekhez. Emellett számos program várja a kikapcsolódni vágyókat. Télen lehetőség van a lékhorgászat kipróbálására, amihez a helyszínen lévő boltban megvásárolhatók a csalik, horgászbotok, és egyéb szükséges eszközök, felszerelések.

Park Hotel Pelikán

Park Hotel Pelikán

2 éjszaka superior kétágyas szobában reggelivel, a szálloda wellness részlegének korlátlan használatával, valamint 1 Mona Lisa fürdő, 1 shiatsu masszázs, 1 Kneipp váltófürdő, fürdőköpeny bekészítés, szélessávú internet, Dvd lejátszó (Superior szobákban).

Tuti menü