Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hosszú hétvége linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Héderváry - Hotel [4. oldal]
részletek »

Hosszú hétvége képes leírás: Héderváry - Hotel [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hosszuhetvege.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 166 db
Héderváry Kastély

Héderváry Kastély

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

Hétkúti Hotel

Hétkúti Hotel

Mór a Közép Dunántúlon a Vértes és Bakony hegység között található kisváros. A 81-es főútról a város felé kanyarodva jobb oldalt már zöldellő mező, karámok, egy növények sokaságába bújtatott tavacska és a kinn legelésző lovak látványa fogad minket. Hamarosan megpillantjuk a 2 hatalmas épületegyüttest. Az első épület gyönyörű festett motívumokkal díszített falait látva megelevenedik előttünk a több mint 300 évvel ezelőtt itt élő svábok története.Hotel és Lovasvendéglő

Hétkúti Wellness Hotel

Hétkúti Wellness Hotel

Élvezze Ön is a több mint 200 m2-es Vízi-világunk szolgáltatásait! A Wellness részleg kialakításánál figyeltünk arra, hogy kellemes, meleg belső tér kialakítását élvezhessék felnőtt és apró vendégeink egyaránt. Vízi Világunk egy víz alatti Világot érzékeltet, ahol a kovácsoltvas korlátból egy hal formája elevenedik meg.

Hétkúti Wellness Hotel Mór

Hétkúti Wellness Hotel Mór

A Nagy Nap után kezdődnek csak az igazán Nagy Kalandok! Nálunk az ifjú pár megkapja mindazt a kényeztetést, ami elengedhetetlen egy igazán felejthetetlen nászúthoz. Ásó, Kapa, a Hétkúti Nagy Kaland, A csomag ára: 69 000,- Ft fejenként nászutas szobánkban.

Hiába a sok hosszú hétvége, nem utazunk eleget?

Hiába a sok hosszú hétvége, nem utazunk eleget?

2012-ben rendkívül sok, összesen 9 hosszú hétvégének örvendezhetnek a magyarok, különösen a turisztikai szolgáltatók. Ebből eddig 2 - március 15. és Húsvét - telt el. Míg a korábbi években mindig rekordot döntött a hosszú hétvégéken a belföldi turistaforgalom, az idén egyesek szerint nem mindig lesz ez így.

Hosszú hétvégén felpörög a wellness

Hosszú hétvégén felpörög a wellness

Megduplázódik a fürdővárosok forgalma a hosszú hétvégéken, ezen települések szálláshelyei 60-70 százalékos telítettséggel működnek ilyenkor - olvasható Sárvár, Bükfürdő és a fővárosi Aquaworld közleményében.

Hosszú hétvégén megduplázódik a fürdővárosok forga

Hosszú hétvégén megduplázódik a fürdővárosok forga

Megduplázódik a fürdővárosok forgalma a hosszú hétvégéken, ezen települések szálláshelyei 60-70 százalékos telítettséggel működnek ilyenkor - olvasható Sárvár, Bükfürdő és a fővárosi Aquaworld közleményében.

Hosszú szilvesztert javasol a kormány

Hosszú szilvesztert javasol a kormány

Három szombaton kellene dolgozni hosszabb hétvégékért 2012 végén, illetve 2013-ban, derült ki a nemzetgazdasági miniszter rendeletének tervezetéből. A Kormány oldalon olvasható dokumentum szerint idén december 29-én kellene dolgozni, viszont 31-ike, hétfő szabad lenne.

Hotel Azúr

Hotel Azúr

A szálloda egyúttal a régió legnagyobb, konferencia- és wellness komplexuma, amely egyaránt csalogatja az üdülni vágyó vendéget és az üzleti utazót. A térségben egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkező konferenciarészleg ily módon központi szerephez juttatja a szállodát az üzleti életben.

Hirdetés
Hotel Balneo Thermal & Wellness Zsori

Hotel Balneo Thermal & Wellness Zsori

A harmadik éjszakától szobánként 1 db Matyóföld kártyát adunk ajándékba, mely számos kedvezményre, grátisz szolgáltatásokra jogosítja fel tulajdonosát és a vele utazókat vendéglátóhelyeken, múzeumokban és számos egyéb szolgáltatónál.

Hotel Caramell

Hotel Caramell

Magyarország első holisztikus szállodája nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is csatlakoznak a 2012. március 31-i világméretű, önkéntes kezdeményezéshez, a Föld órája programhoz. A Hotel Caramell Team szakácsa, Tőkés Dániel is résztvevője volt az idei országos Coninvest kft. által megrendezett Food és Design versenynek. A kiírás szerint fiatal szakácsoknak bőrös csirkemellet kellett készíteniük, maximum kétféle körettel és egy mártással, szezonális alapanyagok felhasználásával, tavaszi tematikával.

Hotel Corvus Aqua

Hotel Corvus Aqua

Szállodánk 36 klimatizált szobával, - egyágyas, kétágyas-, összenyitható-, akadálymentesített, lakosztály és Vip lakosztály- várja kedves vendégeit! Mindegyik szobához erkély vagy franciaerkély tartozik, melyek tusolóval/káddal, hajszárítóval, telefonnal, Lcd televízióval, minibárral, légkondícionálóval felszereltek.

Hotel Eger & Park

Hotel Eger & Park

Százezrek látogatják meg a hazafiságunkról híres egri várat és nagyon sokan az egri termál vízért, a török fürdőért jönnek Egerbe. 2010-ben tovább bővült a konferencia kapacitásunk, így Magyarország, vidék vonatkozásában, az egyik legnagyobb konferencia színhelye került kialakításra. Szolgáltatásaink széles tárháza, a gyermekbarát programok, a gyógyászat a wellness szolgáltatás széles körével, várjuk Vendégeinket!

Hotel Eger superior & Park - Konferencia és Wellness Szálloda

Hotel Eger superior & Park - Konferencia és Wellness Szálloda

Extrák: Fürdőköntös, 1 arc/dekoltázs masszázs a Hölgyeknek, 1 20 perces frissítő masszázs az Uraknak, 1 óra bowling játék / 2 fő. A Hotel Egerbe kisállatát is hozhatja magával. All inclusive nyaralásán Őt is szívesen látjuk, és fejedelmi ellátásban részesítjük!

Hotel Fagus

Hotel Fagus

Vendégeink számára különleges felüdülést nyújt a friss oxigéndús erdei levegő, a madarak vidám éneke és a környezet lenyűgöző szépsége, amely tökéletessé teszi wellness központunk magas színvonalú szolgáltatásait. Egy élénkítő séta a kert árnyas fái között, miközben a kerti tónál megpihenve elmerülhetünk a halak örömteli játékában, vagy a kávéház teraszán ülve szinte kezeinkkel megérinthetjük az erdő fáit.

Hotel Festival

Hotel Festival

A Hotel Festival a Balaton déli partján Balatonföldváron várja a pihenni vágyókat. Szállodánk közvetlenül a tó partján helyezkedik el, a Tihanyi-félszigettel szemben. Kellemes környezetben 70, fürdőszobás, esztétikusan berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére. Valamennyi szobából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Hotel Hasik

Hotel Hasik

Hotelünk nem kizárólag precízen elvégzett gazdasági számítások eredményeire alapozva épült meg, és minden bizonnyal ettől annyira kivételesek az adottságai is. A kezdetben szerény méretű kis parasztház átépítéséből és kibővítéseiből néhány év alatt egy átlagosnak korántsem nevezhető hotel alakult ki, amelyben hangulatos belső terek és folyosórészek váltják egymást.

Tuti menü