Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Családi hosszú hétvége képes leírás: Vár - Well [4. oldal]
részletek »

Családi hosszú hétvége: Vár - Well [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hosszuhetvege.tlap.hu » Családi hosszú hétvége
Keresés
Találatok száma - 55 db
Vár Camping Sirok

Vár Camping Sirok

Sirok a Mátra keleti határán, a Bükk felé nyúló dombvidék szélén fekszik. Csodálatos, háborítatlan erdei környezetben pihenhet, túrázhat az idelátogató. A Vár Camping egy családias, nyugodt kemping, gyönyörű kilátással - közvetlenül a siroki vár lábánál. A terület - nagyságából és festői szépségéből adódóan - kiválóan alkalmas mind családok, mind csoportok, osztályok szabadidő eltöltésére, nyugodt kikapcsolódására.

Várkert Panzió és Étterem

Várkert Panzió és Étterem

A Várkert Panzió festői környezetben, a Diósgyőri Vár és a Várfürdő; közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan gyönyörű; kilátás nyílik a Bükk hegységre. Diósgyőr jó kiindulópont kirándulásokhoz, a környék nevezetességeinek megtekintéséhez: mind Lillafüred, mind Miskolc belvárosa 20 perc alatt érhető el közvetlen buszjárattal.

Velence Resort & SPA

Velence Resort & SPA

A Velence Resort Spa szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is. Jöjjön el hozzánk, és engedje, hogy magával ragadja a könnyedség érzése, amit csak a víz adhat!

Well Panzió

Well Panzió

Kedves Látogatónk, Üdvözöljük egész évben nyitvatartó családi panziónkban, Orfű szívében. Az erdők, hegyek övezte kis völgy a Mecsek szívében, két fürdőzésre alkalmas, valamint 3 horgászati lehetőséggel rendelkező tavával szeretettel várja a pihenni vágyókat.

Tuti menü